<h2>   </h2><p>Συνδυάζουμε τα δικά σας θέλω και τις δικές μας γνώσεις, ώστε να καταλήξουμε σε μαγικές προτάσεις.</p> <h2>  </h2><p>Συνδυάζουμε τα δικά σας θέλω και τις δικές μας γνώσεις, ώστε να καταλήξουμε σε μαγικές προτάσεις.</p> <h2>  </h2><p>Συνδυάζουμε τα δικά σας θέλω και τις δικές μας γνώσεις, ώστε να καταλήξουμε σε μαγικές προτάσεις.</p>
Previous Next
Κατασκευές Κήπων

 
Κατασκευές Κήπων
Κατασκευή - Συντήρηση Κήπων Κηφισιά

Ακόμα και μέσα στο κέντρο, στο γκρίζο της Αθήνα μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας παράδεισο στο κήπο σας, γεμάτο με όμορφα λουλούδια και πράσινο γκαζόν που θα σας ξεκουράζουν και θα σας δίνουν μία αίσθηση γαλήνης.
 
Η εταιρεία μας η οποία εδρεύει Πύρρου 45 στην Κηφισιά, αναλαμβάνει με συνέπεια και επαγγελματισμό κατασκευές κήπων σε οικίες, εξοχικά, πολυκατοικίες και σε επαγγελματικούς χώρους στην Κηφισιά, τα Βόρεια Προάστια και όλη την Αττική.
 
Σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες και υπεύθυνες λύσεις για τη δημιουργία όμορφων χώρων πρασίνου, με γνώμονα τις προσωπικές σας προτιμήσεις και την οικολογική συνείδηση.
 
Η πολυετής εμπειρία μας σε έργα πρασίνου και ειδικές κατασκευές, σε συνδυασμό με το μεράκι και την αγάπη για την δουλειά, μας δίνουν τη δυνατότητα να αναλαμβάνουμε και να ολοκληρώσουμε έργα πρασίνου μικρής και μεγάλης κλίμακας.
 
Είτε είστε ιδιώτης, είτε εταιρεία και θέλετε να δώσετε μια πνοή πρασίνου και καθαριότητας στους χώρους σας, επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε μια οικονομική προσφορά για τις υπηρεσίες πρασίνου που παρέχουμε.
 
Είμαστε σε θέση να αναλάβουμε με συνέπεια και επαγγελματισμό οποιοδήποτε έργο πρασίνου, ανεξαρτήτως μεγέθους, στην Κηφισιά, σε όλα τα Βόρεια Προάστια και σε όλη την Αττική.
 
 
Περισσότερες Δουλειές μας

Για οποιαδήποτε απορία ή πρόβλημα η εταιρεία μας έχει τις λύσεις και τις απαντήσεις!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.
Κατασκευή - Συντήρηση Κήπων 
Πύρρου 45, Κηφισιά / Αθήνα
Τηλ: 2108073103 Κιν: 6932222712